/S. Tóth Márta
S. Tóth Márta 2018-08-29T10:28:09+02:00

S. Tóth Márta

S. Tóth Márta

S. Tóth Márta a partiumi Nagybányán született. 20 évesen teljesen egyedül érkezett Magyarországra politikai menekültként. Az élete nehezen indult, családi háttér és támogatás nélkül. Ennek ellenére Márti az útjában álló kihívásokat alázattal oldotta meg. Volt időszak az életében, amikor a gyermekével az utcán maradt, előfordult, hogy mindenét elvesztette és újra kellet kezdenie az életét, ám mindig sikeresen talpra állt. 26 éve autoimmun beteg, ezt megoldandó feladatként kezeli.

Kitartását és elhivatottságát minden szakmai területén bizonyította és mára már okleveles nemzetközi Life és Business Coach (ICF tag), NLP Coach & NLP Tréner, Motivációs előadó, Nemzetközi Személy és Szervezetfejlesztési Programok Trénere. Ezen felül Márti nevéhez fűződik a Lineo International Consulting Kft. és a Coaching, NLP & Mediation International Academy by S. Toth Marta megalapítása, valamint a méltán ismert és elismert Lineo Coaching TM márkavédett coaching, NLP és tanítási módszer megalkotása. Előadásait és tréningjeit nagy siker övezi, szakmájának megbecsült és elismert tagja. 15 év nemzetközi cégvezetői (Studio Moderna Bukarestbe kihelyezve, MTP Stúdió, Lineo), coaching és HR, 13 év média (szerkesztő-riporterként és újságíróként), 17 év oktatói és tréneri, 11 év szervezetfejlesztési tanácsadói, valamint 8 év mediátori és NLP tréneri tapasztalattal rendelkezik.

S.Tóth Mártit sokan úgy ismerik, mint a Y és Z generáció mentora. A társadalmi ügyek iránti elhivatottsága és hozzájárulása révén tanít a Corvinus Egyetemen, valamint a korábbi években tanított a Pázmány Péter Katolikus és a Kaposvári Egyetemen is. Az utóbbi két évben a USchool Program felkészítő mentora volt. Feltett szándéka a körülötte lévő világ jobbá tétele, a hozzá fordulók támogatása és fejlesztése, valamint, hogy minden évben ő maga és a cége is hozzájáruljon a környezet és az ország fejlődéséhez.

Számtalan nemzetközi versenyt nyert ügyvezető igazgatóként és menedzserként. Kétszer is bekerült a WHO IS WHO Magyarországon és a WHO IS WHO Romániában című lexikonba, amely a kiemelkedően sikeres emberek életrajzát tartalmazza.