/Nagy-Józsa Dorottya
Nagy-Józsa Dorottya 2018-07-02T17:05:34+02:00

Nagy-Józsa Dorottya ACC

Az International Coach Federation hazai alelnöke, a Y2Y alapítója.
Kizárólag Y generációs üzleti coachokból álló, szervezetfejlesztő csapatuk azt tűzte zászlajára, hogy rendet raknak a hazai munkaerőpiacon, abban segítenek a szervezeteknek, hogy azok Y/Z generáció kompatibilissé váljanak.
Szókimondó, provokatív, őszinte blogjuk a legolvasottabb egyedi HR témájú blog hazánkban, jelenleg a 16. a világ legolvasottabb business coaching blogjainak ranglistáján.
A szervezetfejlesztő szakmába való átnyergelése előtt 15 évet töltött supply chain területen. Közgazdászként végzett a Corvinus Egyetemen, Ellátási Lánc Menedzsment szakirányon. Az egyetem mellett félállásban légi, majd már teljesben nemzetközi közúti szállítmányozásban dolgozott a DHL-nél, majd több mint tíz évet töltött a Coca-Cola HBC-nél. Termeléstervezőként kezdte, SAP projekt-koordinátorként, majd projektmenedzserként folytatta. 27 évesen vette át az Ellátási Lánc Tervezési osztály vezetését, ahol a hazai két gyár termelésének rövid- és hosszú távú tervezésén, a hozzájuk tartozó alapanyag-beszerzésen túl, az itthoni gyártóközpont által ellátott 28 ország export-import folyamatai is hozzá tartoztak. Üzleti coachként, szervezetfejlesztőként, munkáját ma is legjobban az itt eltöltött évek alatt kialakult folyamattervezői szemlélete segíti.