/Bölcskei Mónika és Wieland Veronika
Bölcskei Mónika és Wieland Veronika 2018-05-28T13:37:31+02:00

Bölcskei Mónika

Vezetőfejlesztő tréner, coach, facilitátor

Több, mint 18 éve dolgozom a humánerőforrás területén, és lelkesedésem töretlen. Kezdetben a recruitment, fejvadászat talált meg, majd folyamatos önismereti munkáim során megismerkedtem a tréningek világával – így tréner lettem, és 10 éve már coachként, facilitátorként is támogatom ügyfeleim fejlődését. Elsősorban a közép- és felsővezetők, illetve gyakran HR szakemberek hatékonyabb munkavégzéséhez járulok hozzá szakmai tudásommal és tapasztalatommal. Szakmai portfóliómat büszkén színesítettem az elmúlt 5 évben a Coaching Camp egyik ötletadójaként és főszervezőjeként, mellyel legnagyobb reményeink szerint Veróval fenntartható változást tudtunk sokak életében elindítani.

www.bolcskeimonika.hu

Wieland Veronika

Tréner, coach, szervezetfejlesztő, IAF Certified™ Professional Facilitator

A szenvedélyem a csoporttal való közös munka. Célom a csoportban rejlő bölcsesség felszínre hozása és a személyes felelősségvállalás felébresztése.
A több mint másfél évtizedes fejlesztői munkám során és a Wieland és Wieland Kft. ügyvezetőjeként is arra törekszem, hogy szinergiát hozzak létre a csapattagok között és növeljem az együttműködés hatékonyságát. Azért hoztam létre a Qualified Facilitator® képzési programot, hogy elősegítsem a facilitatív szemlélet és vezetés elterjedését.

www.wwieland.hu , www.facilitator.hu