/Avidor András
Avidor András 2018-05-24T17:39:38+02:00

AVIDOR ANDRÁS

Avidor András 1980. július 30-án született Budapesten, nehéz körülmények között nevelkedett. 16 éves korában, a gimnáziumot és élethelyzetét hátrahagyva, nyelvtudás és komolyabb támogatás nélkül ment külföldre, hogy megvalósítsa álmát, hogy pilóta legyen. 9 évet dolgozott helikopterpilótaként, mely során több mint 100 ember életét mentette meg.

2008-ban, 28 évesen tért vissza Magyarországra azzal a céllal, hogy megváltoztassa a magyar üzleti felfogást (miszerint minden jutalékokon és egymás visszahúzásán alapszik), és hogy meghonosítson egy pozitívabb, eredményesebb hozzáállást, az „Aki ad, az nyer!”® filozófiára alapozva. Ezért 2008-ban elkezdte előkészíteni és megvalósítani az amerikai dr. Ivan Misner által 1985-ben alapított Business Network International (BNI) magyarországi szervezetének létrehozását. Eközben folyamatos önképzéssel a networking, a tudatos üzleti kapcsolatépítés szakértőjévé vált, a BNI Magyarország pedig 2010 óta hazánk legnagyobb és legsikeresebb aktív, heti üzleti találkozókat biztosító szervezete.

Avidor András a Nemzetközi Networking Hét® magyarországi eseményeinek (illetve ennek keretében a Networking Nyílt Nap) és a mára már hazánk legnagyobb networking rendezvényévé váló Országos Networking Konferencia® elindítója, a Magyar Networking Szövetség elnöke. Hazai és nemzetközi konferenciák rendszeres előadója, aki emellett egyetemi és főiskolai kurzusokat, tréningeket is tart. Több networking témájú könyv társszerzője.