Coaching Camp – Nonferencia Program


Coaching Camp 2017

Időpont: 2017. június 29-30. (csütörtök-péntek)

Helyszín: Vital Hotel Nautis Gárdony ****

5. Coaching Camp

Immár 5 éve, hogy megálmodtuk a Coaching Camp-et, a tanulni, fejlődni és feltöltődni vágyó coachok és coaching szemléletű vezetők találkozóját.

2017-ben gondoltunk egy merészet, és valódi paradigmaváltás mellett köteleztük el magunkat. Elhatároztuk, hogy idén nem lesznek előzetesen felkért vezetőedzők. Inkább minden résztvevőnek megadjuk erre a lehetőséget. Ugyanis most először a kétnapos program teljes egészében egy önszerveződő nyitott tér lesz, ahol azokra számítunk, akik szeretnének kilépni a megszokott sémákból, másoktól tanulni, kihívásokban közreműködni, meglátni a lehetőséget, használni a csoportban lévő potenciált, és mindezek által fejlődni.

Hisszük, hogy a hazai coach közösség megérett arra, hogy együtt a következő szintre lépjünk. Azonban ahhoz, hogy mindez megvalósulhasson családias légkörre, egymásra hangoltságra, jól működő energiákra, dinamikára is szükség lesz. Mindennek pedig elengedhetetlen feltétele a létszám maximalizása 50 főben, valamint, hogy minden résztvevő a teljes programos, mindkét napos jelenlétet tudja vállalni. Természetesen készülünk néhány meglepetés programmal is, amelyről előzetesen csak annyit, hogy lesz közös építkezés, értékteremtés, játék és kikapcsolódás is.

Neked megvan már a témád, módszered, kihívásod stb. amibe szeretnéd a résztvevőket bevonni, vagy a segítségüket, tapasztalatukat kikérni? Csatlakozz és gazdagítsd jelenléteddel, közreműködéseddel ezt a különleges eseményt! Veled lesz teljes!

2017prog

Ezt a táblázatot közösen fogjuk felölteni az első napon. Ha már most tudod, hogy milyen témában szeretnél workshopot tartani, és szeretnéd, hogy támogassunk egy kis hírveréssel, akkor mihamarabb küldj egy pár soros összefoglalót!