A rendezvény szervezői


Bölcskei Mónika

HR közgazdász és pedagógus végzettséggel rendelkezik. Mónika az elmúlt 15 évben, mint HR tanácsadó, akkreditált tréner, coach és facilitátor a vezetőfejlesztésben tevékenykedik, egyúttal a New Human Bridge Solutions Kft. ügyvezetője.  Mónika szakmai életcélja az élethosszig tartó tanulás-tanítás maximalizálása és támogatása. A Coaching Camp ötlettel támogatja a szervezetek és a vezetők coaching szemléletű fejlesztését. Hisz a közös tanulásban, és az együttműködésben. Mónika a Coaching Camp egyik megálmodója, és a három főszervező egyike.

 

Wieland Veronika

Tréner, coach, moderátor és szervezetfejlesztő több mint 12 éve, pedagógiai és HR háttérrel. Veronika a Wieland és Wieland Kft. egyik ügyvezetője. Célja a vizualizálás és a coaching szemléletű vezetés szélesebb körű alkalmazása a fejlesztésekben, a folyamatos fejlődés és a változás melletti elkötelezés, illetve az egészséges egyensúly kialakítása a munkában és magánéletben egyaránt. A Coaching Camp egyik megálmodója és a három főszervező egyike.

 

 

Bognár Balázs

Program- és rendezvényszervezőként tevékenykedik több mint 8 éve. A Sztárpont Programiroda ügyvezetője. Balázs ügyfélként került kapcsolatba a coachinggal, mely nagy hatást gyakorolt rá. Elköteleződött a coaching szemlélet és módszer szélesebb körű terjesztése mellett. A Coaching Camp egyik megálmodója és a három főszervező egyike.

 

 

 lotti

Darabos Laura

Az ELTE média és kommunikáció szakos tanulója. 8 évet élt külföldön, beszél angolul és franciául. A SztárPont Programiroda együttműködő partnere.