ADHD Coaching


A program leírása:

„Nem tudom megfogalmazni azt, hogy mennyire felszabadító érzés, hogy nem rossz vagyok, hanem MÁS!” - V. Kata – ADHD Coachee

Az ADHD (angolul: Attention Deficit and Hyperactivity Disorder) figyelemzavar-hiperaktivitást jelent, melynek fő tünetei a hiperaktivitás mellett a figyelemzavar és az impulzivitás. A programmal szeretném felhívni a coachok és a támogató szakmában dolgozók figyelmét arra, hogy az ADHD időben történő felismerése közös ügyünk. Az ADHD-val élők megfelelő törődés, önfegyelem, önkontroll fejlesztése és feltétel nélküli szeretet mellett felnőtt korukra jellemző tulajdonságaik révén kimagasló szakmai és magánéleti teljesítményre lesznek képesek. Sikeres üzletemberek, élsportolók, eredményes kutatók, tudósok egész sora mutatott hasonló tüneteket gyermekkorában.

Az interakítv 90 percben szó lesz alapvető ADHD információkról, valós esetismertetésről, egy új fejlesztésű (CSR Hungary 2012. különdíjjal jutalmazott) ADHD modellről és gyakorlásról.

A program előnyei:

Célom, hogy megmutassam miben más az ADHD Coaching, hogyan ismerhetjük fel ügyfeleinkben az ADHD tüneteket, mire kell odafigyelnünk, amikor ügyfeleink ADHD-sok, és hogyan juttathatjuk el Őket a teljességhez, ahhoz a csodához, akik Ők maguk. A programon résztvevők konkrét információt kapnak az ADHD-s tünetek felismerésének mikéntjéről, illetve részesei lesznek egy valós esettanulmány feldolgozásán keresztül egy ADHD Coaching folyamatnak.

Szakmai önéletrajz:

Bölcskei Mónika ACC

HR közgazdász és pedagógus végzettséggel rendelkezem. Közel 13 éves vezetői, 8 éves tréner és 6 éves coach tapasztalattal támogatok üzleti szereplőket beosztotti és vezetői szinten egyaránt. 2 évig egy speciális iskolában tanítottam ADHD-s gyerekeket, családilag is érintett vagyok, illetve 2012. óta felnőtt ADHD-s ügyfelekkel is dolgozom coaching folyamatokban.